Wie ben ik?

Dag mensen, mijn naam is Tom. Ik ben deze blog begonnen, omdat ik een passie heb voor het vak loodgieteren. Ongeveer vijf jaar geleden was ik zelf als loodgieter actief. Jammer genoeg moest ik hier na drie jaar mee stoppen, omdat ik last van mijn knie en onderrug kreeg. Zoals je op mijn blog waarschijnlijk al wel gelezen hebt, is het uitoefenen van het beroep loodgieter behoorlijk belastend voor het lichaam. Hierdoor moest ik mijn carrière als loodgieter stopzetten.

Om eerlijk te zijn had ik moeite om het leven als een loodgieter los te laten. Ik vond het vreselijk dat ik overdag bijna niks te doen had en dat ik mijn gezellige collega’s moest missen. Ik moest wat aan me leven veranderen; want ik kon natuurlijk niet de rest van leven zo blijven jammeren.

Daarom besloot ik om een eigen blog over mijn passie op te starten. Ik probeer hier wekelijks een leuke of nuttige blog op te plaatsen, zodat ik jou als lezer op de hoogte kan houden van alles wat met loodgieters te maken heeft. Persoonlijk vind ik het erg leuk om op deze manier nog nuttig te blijven en ik hoop dan ook dat jij de informatie op mijn blog ook kan waarderen.

Comments are closed.