Website laten maken voor je bedrijf

Als goed draaiend bedrijf is het belangrijk dat je een website eraan koppelt. Op de website moet  er mooi en aantrekkelijk uitzien. Als men het ziet moet men nieuwsgierig worden om te komen kijken wat je te bieden hebt.  Geef een goede beschrijving van je producten en je diensten en plaats daarbij ook relevante foto’s. Website laten maken Rotterdam? Korte video’s met de beschrijving of gebruiksaanwijzing zijn ook heel erg handig. Hou er rekening mee. De mens is heel veel visueel ingesteld. Zorg er ook voor dat je leuke rubriekjes hebt op je site die leuk zijn om te lezen. Geef mensen een reden om naar je website te komen. Probeer regelmatig te spelen met foto’s en video’s. probeer dit dan ook weer door te linken naar de verschillende sociale media als facebook, twitter of instagram.

Duidelijkheid van zaken

Wees op je website zo duidelijk mogelijk hoe men jou kan contacten. Je contact gegevens moeten duidelijk en zichtbaar zijn voor een ieder. Men moet niet gaan lopen zoeken naar een emailadres of een contact formulier. Zorg ervoor dat die gegevens heel duidelijk en direct te vinden zijn. Hou er rekening mee je website moet je zien als een soort visite kaart alleen deze is dus elektronisch en 1X 24 uur beschikbaar. Want zoals je weet op een normaal visite kaartje past nou niet alles. Een flyer maken is ook leuk maar zoals men weet,  met flyers bereik je niet iedereen en velen gooien het weg of stoppen het ergen in een tas of boekenkast en komt zeer waarschijnlijk nooit meer eruit. Dus een goede website is de beste manier om je bedrijf te promoten.

Speciale doelgroep

Een ander belangrijk aspect van een goede website is, is dat je je moet richten op een bepaalde doelgroep. Heb je producten of diensten die vooral gericht zijn op jongeren dan moet je de website ook als zodanig inrichten met leuke snufjes en coole voorwerpen waarop men kan klikken. Maak vrolijke frisse ontwerpen die jongeren leuk kunnen vinden. Je website moet een toffe coole en hippe indruk maken. Gegarandeerd dat de jongeren er zeker op klikken.  Het moet er echt spannend uitzien. Je webdesign moet de nieuwsgierigheid van jongeren aanwakkeren om op je site te klikken. Website laten maken Rotterdam? Bekijk ze hier.

Niet duur

Een goede professionele website hoeft niet duur te zijn. Er zijn online genoeg programma’s die je kunnen helpen om een goede website te bouwen. En als dat niet zit zijn er genoeg bedrijven die je graag zouden willen helpen om voor nog geen vierhonderd euro een  goede website voor je in elkaar willen zetten.  Want ook zij weten hoe belangrijk het is om als startende ondernemer een goede website te hebben. Natuurlijk heb je ook de hele dure bedrijven maar ja, het hangt van je budget af waar voor je kiest. Trouwens het is een eenmalige investering die je doet en als je website begint te lopen kan je het geld gewoon terug verdienen. Want een goede website trekt meer klanten aan en meer klanten betekent meer verkoop.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *